Veel gestelde vragen

Hoe gaan "Online Bloemisterij" te werk?


Alle items die in de webshop staan worden met de hand, Love & Tenderness gemaakt. Van sommige items zijn er maar een klein aantal beschikbaar dit hangt heel erg af van de beschikbaarheid van de gebruikte artikelen, het kan dus voorkomen dat producten snel uitverkocht zijn.

Bij het binnen komen van jouw bestelling gaan we direct aan de slag. Wanneer het heel druk is kan het dan ook soms wat langer duren. We streven ernaar om jouw bestelling binnen 5 werkdagen (di-vrij) te versturen.

Zodra jouw bestelling klaar is, pak we deze leuk en zorgvuldig in, zodat de kans op op eventuele schade minimaal is.

Als jouw pakketje klaar is om te versturen, ontvang je een mailtje met daarin je track & trace code, hiermee kun jij je bestelling volgen.

Bij het openen van jouw pakketje ontvang je onze Love & Tenderness!

Heel veel plezier met jouw aankoop. Wij zouden het supertof vinden als je jouw aankoop
met ons zou willen delen via Instagram of Facebook. Dank je wel alvast!
Hoe lang kan ik genieten van de droogboeket?


De droogbloemen behouden minimaal 6 maanden tot 9 maanden hun vorm en kleur.
Droogbloemen zijn daardoor een erg duurzaam product. Vermijd fel zonlicht en vochtige
ruimtes om te voorkomen dat de bloemen verkleuren of gaan hangen.
Hoe kan ik mijn Droogbloemen & Zijden bloemen onderhouden?


Droogbloemen & Zijden bloemen hebben geen onderhoud nodig. Je kunt eventueel stof afblazen met een föhn op koude stand. Plaats droogbloemen niet in de felle zon of op een vochtige plek, anders kunnen ze gaan verkleuren of uitvallen. De droogbloemen staan het fijnst op een warme en droge plek. Geef ze Love & Tenderness maar absoluut geen water! Droogbloemen zijn erg kwetsbaar, doordat ze gedroogd zijn.
Hoe onderhoud ik Pampasgras?


Pampasgras is een natuurproduct. De kans op pluizen is aanwezig. Heeft u hier last van? Spuit het pampasgras dan voorzichtig en minimaal in met haarlak.
Is het mogelijk om een boeket op een specifieke datum te laten leveren?


Helaas kunnen we dat niet garanderen. Een super voordeel van droog en zijden bloemen zijn dat ze heel lang goed blijven dus je kan ook van tevoren de bloemen aanschaffen en geen stress meer om last minute een boeketje te moeten scoren. Lekker makkelijk toch?
Is het mogelijk een standaard boeket aan te passen?


Het is helaas niet mogelijk om een standaard boeket aan te passen. Het is wel mogelijk om een boeket te laten samenstellen. Stuur een mail voor meer informatie naar: info@onlinebloemisterij.nl.
Zijn de boeketten precies hetzelfde als op de foto?


Wij doen ons best om het boeket overeen te laten komen met de foto op de website. Echter werken wij met seizoensgebonden bloemen en zijn deze niet altijd allemaal op voorraad. Wanneer dit het geval is vervangen wij de bloemen door een beschikbare variant. Bestelt u een roze boeket? Dan krijgt u natuurlijk altijd een boeket met roze tinten, hiervan wijken wij nooit af.
O, jee ik ben niet blij met het ontvangen boeket


We proberen samen een oplossing te vinden. Kijk goed naar de afmetingen voordat u bestelt. Houdt er ook rekening mee dat de boeketten kunnen verschillen van elkaar. Droogbloemen blijven natuurproducten met de daarbij behorende eigenschappen. U bent altijd vrij om het product binnen 14 dagen retour te sturen. De retourkosten zijn voor uzelf.
Wat nu? Ik zie afgebroken blaadjes! Schade dus.


Er kunnen altijd een klein aantal bloemen/blaadjes afbreken tijdens het transport. Sommige droogbloemen zijn nu eenmaal kwetsbaar, dus kleine schade bij droogboeketten ontkom je soms niet aan. Wij verpakken de bloemen zorgvuldig in om eventuele schade te voorkomen. Ook zorgen we er natuurlijk voor dat er voldoende bloemen in het boeket zitten zodat een afgebroken bloem niets afdoet aan het uiterlijk van uw boeket. Niet tevreden? Stuur dan een mail met foto’s naar: info@onlinebloemisterij.nl.
Kan ik mijn bestelling retourneren?


Helaas kunnen wij geen bestellingen terugnemen. Elk artikel wordt met de hand en met Love & Tenderness speciaal voor jouw persoonlijk gemaakt. Mocht je meer informatie willen over een product? Stuur ons dan een berichtje of mailtje!
Hoe kan ik betalen?


iDEAL: Je kunt bij ons veilig betalen met iDEAL via Mollie in de webshop.

Bancontact: Vooral in België is deze betaalmethode erg populair. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier
Kortingscode?


Wij hebben geen kortingscode. Al onze prijzen zijn scherp en alle producten zijn met de hand, Love & Tenderness gemaakt. Speciaal voor jou!
Wat zijn de levertijden?


Alle bestellingen worden met love en met de hand gemaakt er is dus geen voorraad van kant en klare producten aanwezig. Ik streef ernaar om jouw bestelling binnen 3 - 5 werkdagen (van maandag tot vrijdag) te versturen. Mocht het extreem druk zijn, dan hopen wij hierbij jouw begrip als jouw bestelling vertraging oploopt.
Spoedbestelling mogelijk?


Kiest u voor een spoedverzending? (€ 10,00). Dan heb je jouw bestelling binnen 2 werkdagen in huis.
Kan ik het boeket afhalen?


Wanneer je voor de optie afhalen hebt gekozen ontvang je een mailtje zodra jouw bestelling gereed is om opgehaald te worden.

Waar en wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?

Je kunt je bestelling afhalen in Dedemsvaart. Zodra je bestelling klaar is ontvang je een persoonlijk mailtje met daarin dat jouw bestelling klaarligt en het adres in Dedemsvaart waar je je bestelling kunt ophalen! Bestellingen in overleg en op tijdstip opgehaald worden!
Hoe worden de producten verpakt?


Wij houden van jou en van de natuur! Wij gebruiken dan ook voor een groot deel verpakkingsmaterialen die al een keer gebruikt zijn en of duurzaam zijn, zo leveren wij ook een bijdrage aan duurzame verzending en verspillen wij niet onnodig papier/karton en plastic. Het kan dus zijn dat je een doos ontvangt met een ander merk erop. Ook zorg ik ervoor dat jouw product stevig in de doos ligt en niet bekneld kan raken door eventuele verschuivingen.
Hoe worden de producten verstuurd?


Je krijgt van onze pakketdienst een mailtje met daarin de Track & Trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. Bestellingen worden van dinsdag t/m zaterdag bezorgd. Op maandag is er geen levering.
Wat zijn de verzendkosten?


Nederland
€ 6,65 voor verzending binnen Nederland. Gratis verzending boven de € 100,-.


België
€ 8,65 voor verzending naar België. Gratis verzending boven de € 175,-.

Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je een trackingcode waarmee je jouw pakket tot aan aankomst kunt volgen. Na het versturen worden de bestellingen over het algemeen binnen 1 werkdag geleverd.
Kunnen jullie ook versturen als cadeau naar een ander adres?


Ja dat kan zeker, vul bij het afrekenen jouw eigen e-mailadres in (daarop krijg je de bevestiging + Track & Trace) en de verdere gegevens van de persoon waar de bestelling naartoe wilt sturen. Bij de opmerkingen kun je eventuele uitleg toevoegen.
Zouden jullie een kaartje willen toevoegen met tekst?


Tuurlijk, Je kunt bij het afrekenen via het veld: opmerkingen jouw boodschap die op het kaartje moet komen toevoegen.
Samenwerkingen met andere winkels?


Jazeker, mail ons info@onlinebloemisterij.nl.